Pentru toti clientii care au nevoie sa inchirieze o masina mica pentru a se deplasa in jurul oraselor aglomerate din Romania: Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, la „City Car” este solutia ideala. Asa numitele City Car sunt masini din Clasa Mini, cum ar fi Vw Up, Skoda Citigo, Fiat 500, Chevrolet Spark, Smart Fortwo. Aceste masini, agile si cu consum redus, ofera perfectiune pentru calatoriile in orasele aglomerate fara a avea probleme cu parcarea sau pentru calatorii scurte de afaceri.

Inchirierea unei masini de oras City Car ofera convenienta asupra combustibilului, datorita consumului sau redus si faciliteaza gasirea unui loc de parcare, care in orasele mari sa dovedit a fi o operatiune dificila.

de ce sa alegem un city car pentru inchiriere

Daca doriti sa rezervati o masina de inchiriat City Car prin intermediul Renteaza.com, puteti face acest lucru completand formularul online si prin alegerea categoriei Clasa Mini la completarea rezervarii.

Va sugeram sa inchiriati un City Car atunci cand calatoriti singuri sau maxim 2 persoane, atunci cand aveti bagaje mici si sunteti interesati de calatorii scurte sau in jurul orasului. De fapt, exact problemele de parcare, combinate cu cresterea traficului, precum si poluarea oraselor mari in ultimele decenii, au impins consumatorii spre cererea unui tip de masina mai functionala si adaptata nevoilor de mobilitate.

Daca, in schimb grupul pasagerilor si numarul de valize este mai mare, va sugeram sa optati pentru inchirierea unei masini din clasele Standard, Brek sau chiar Minibus. Pretul este mai mare, cu siguranta, dar calatoria va fi mult mai confortabila.

 

Articole relationate

Lux

Inchiriaza o masina de Lux Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto de lux. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto lux clasa suv, break, berlina, 4x4 de la firmele rent a car din...

citește mai mult