Cauti inchirieri auto Brasov

Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto Brasov. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto Brasov de la firmele rent a car din zona. Avem zeci de afiliati in Romania pregatiti pentru a raspunde la toate exigentele tale de mobilitate. Completeaza formularul online si poate gasim solutia de inchirieri masini Brasov pentru tine.

Renteaza.com  reprezinta drumul cel mai scurt dintre CEREREPersoanele fizice sau juridice care doresc sa inchirieze un autoturism. si OFERTAFirme specializate in inchirierea de autoturisme, masini economice, premium, suv, minibus. in sistem Rent a Car Brasov.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

inchirieri auto Brasov

Cum functioneaza

h

1. COMPLETEZI FORMULARUL

completeaza formularul cu cerintele si datele de contact

2. PRIMESTI OFERTA

primesti cea mai buna oferta de pret de la firmele de profil

3. CONFIRMI REZERVAREA

confirmi rezervarea pe baza conditiilor si criteriilor gasite

4. REZERVI MASINA

rezervi masina de inchiriat gratis, simplu si rapid

Rent a car Brasov, alege o masina de inchiriat

Clasa Mini

Volkswagen Up sau similar

inchirieri auto Volkswagen Brasov

rezerva acum

Clasa Economy

Dacia Logan sau similar

inchirieri auto Dacia Logan Brasov

rezerva acum

Clasa Compact

Ford Fiesta sau similar

inchirieri auto Ford Brasov

rezerva acum

Clasa Intermediate

Skoda Rapid sau similar

rent a car Skoda Rapid Brasov

rezerva acum

Clasa Standard

Skoda Octavia sau similar

inchirieri auto Skoda Octavia Brasov

rezerva acum

Clasa Break (Station Wagon)

Ford Focus Break sau similar

inchirieri masini Break Brasov

rezerva acum

Clasa Full Size

Volkswagen Passat sau similar

inchirieri auto Volkswagen Passat Brasov

rezerva acum

Clasa Automatic

Ford Focus sau similar

inchirieri auto cutie automata Brasov

rezerva acum

Clasa Suv 4x4

Dacia Duster sau similar

inchiriere Suv 4x4 Brasov

rezerva acum

Clasa Premium

BMW Seria 3 sau similar

inchirieri auto BMW Brasov

rezerva acum

Clasa 7 Locuri

Dacia Lodgy sau similar

inchirieri auto 7 Locuri Brasov

rezerva acum

Clasa 9 Locuri

Renault Trafic sau similar

inchiriere Microbuz 9 Locuri Brasov

rezerva acum

Brasov

Brasov este municipiul de resedinta al judetului Brasov, regiunea Transilvania, Romania cu o populatie extimata in 2012 de aproximativ 275.514 locuitori. Brasovul  este un oras medieval situat la poalele Muntilor Carpati, la mica distanta de Castelul Bran si Poiana Brasov. Poiana Brasov este cel mai important centru turistic international din Romania si cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna. Castelul Bran este deschis 365 de zile pe an, fiind cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania, si cel mai cautat de catre straini.

Rent A Car Brasov – Fie ca vizitati orasul in interes de serviciu, sau pentru o serie de intalniri de afaceri, sau va gasiti in Transilvania pentru a vizita variatele obiective turistice din Brasov si din imprejurimi, raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate ramane inchirierea unei masini.

Obiective turistice de vizitat in Brasov si imprejurimi

Castelul Bran, Strada Sforii cea mai ingusta strada din Europa de Est, Muzeul de Arta Brasov, Biserica Neagra, Cascada si Canionul 7 scari, Poiana Brasov, Bastionul Tesatorilor din Brasov, Muzeul Bisericilor Fortificate, Tampa, Masivul Postavarul, Casa Muresenilor, Muzeul Judetean de Istorie din Brasov, Cetatea Rasnov, Prima Scoala Romaneasca, Pestera Valea Cetatii.

rent a car Brasov

Articole relationate cu inchirieri auto Brasov

Lux

Inchiriaza o masina de Lux Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto de lux. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto lux clasa suv, break, berlina, 4x4 de la firmele rent a car din...

citește mai mult

Recomandarile noastre pentru inchirieri masini Brasov

renteaza.com inchirieri auto brasov

  • Inainte de a face o rezervare, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, si verificati ceea ce este inclus in pretul total.
  • Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta).
  • Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENTIn cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident. sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.
  • Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati.
  • Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la nivel stabilit de combustibil gol, plin, sau la acelasi nivel la care ati inchiriat autoturismul.
  • Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

Cautari corelate la inchirieri auto Brasov