Cauti inchirieri auto Bucuresti

Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto Bucuresti si Aeroportul Otopeni. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto de la firmele rent a car din Bucuresti. Avem zeci de afiliati in Romania pregatiti pentru a raspunde la toate exigentele tale de mobilitate. Completeaza formularul online si poate gasim solutia de masini de inchiriat Bucuresti pentru tine.

Renteaza.com  reprezinta drumul cel mai scurt dintre CEREREPersoanele fizice sau juridice care doresc sa inchirieze un autoturism. si OFERTAFirme specializate in inchirierea de autoturisme, masini economice, premium, suv, minibus. in sistem Rent a Car Bucuresti.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

inchirieri auto Bucuresti

Cum functioneaza

h

1. COMPLETEZI FORMULARUL

completeaza formularul cu cerintele si datele de contact

2. PRIMESTI OFERTA

primesti cea mai buna oferta de pret de la firmele de profil

3. CONFIRMI REZERVAREA

confirmi rezervarea pe baza conditiilor si criteriilor gasite

4. REZERVI MASINA

rezervi masina de inchiriat gratis, simplu si rapid

Rent a car Bucuresti, alege o masina de inchiriat

Clasa Mini

Volkswagen Up sau similar

inchirieri auto Volkswagen Bucuresti

rezerva acum

Clasa Economy

Dacia Logan sau similar

inchirieri auto Dacia Logan Bucuresti Otopeni

rezerva acum

Clasa Compact

Ford Fiesta sau similar

inchirieri auto Ford Bucuresti Aeroport OTP

rezerva acum

Clasa Intermediate

Skoda Rapid sau similar

rent a car Skoda Rapid Bucuresti

rezerva acum

Clasa Standard

Skoda Octavia sau similar

inchirieri auto Skoda Octavia Bucuresti

rezerva acum

Clasa Break (Station Wagon)

Ford Focus Break sau similar

inchirieri masini Break Bucuresti

rezerva acum

Clasa Full Size

Volkswagen Passat sau similar

inchirieri auto Volkswagen Passat Bucuresti

rezerva acum

Clasa Automatic

Ford Focus sau similar

inchirieri auto cutie automata Bucuresti

rezerva acum

Clasa Suv 4x4

Dacia Duster sau similar

inchiriere Suv 4x4 Bucuresti

rezerva acum

Clasa Premium

BMW Seria 3 sau similar

inchirieri auto BMW Bucuresti

rezerva acum

Clasa 7 Locuri

Dacia Lodgy sau similar

inchirieri auto 7 Locuri Bucuresti

rezerva acum

Clasa 9 Locuri

Renault Trafic sau similar

inchiriere Microbuz 9 Locuri Bucuresti

rezerva acum

Bucuresti

Bucuresti este capitala Romaniei cu o populatie de aproximativ 1.883.425 locuitori, al zecelea oras ca populatie din Uniunea Europeana. Orasul Bucuresti este situat intre malurile fluviului Dunarea si capatul sudic al Muntilor Carpati, in regiunea Munteniei, la sud de Romaniei. Din punct de vedere admnistrativ, Bucurestiul este impartit in 6 sectoare, fiecare conduse de o primarie proprie. Bucurestiul se numara printre cele mai frumoase capitale europene, si este, fara indoiala, o comoara care trebuie descoperita: restaurante, galerii, muzee, Centrul Vechi, locul in care vechiul si noul se imbina intr-un mod armonios, iar decorurile de epoca pastreaza ascunsa istoria Bucurestilor de altadata.

Rent A Car Bucuresti – Fie ca vizitati orasul in interes de serviciu, sau pentru o serie de intalniri de afaceri, sau va gasiti in capitala Romaniei pentru a vizita variatele obiective turistice din Bucuresti si din imprejurimi, raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate ramane inchirierea unei masini.

Obiective turistice de vizitat in Bucuresti si imprejurimi

Palatul Parlamentului – Casa Poporului, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Palatul Primaverii – fosta casa a lui Nicolae Ceausescu, Palatul Cotroceni, Ateneul Roman – cea mai frumoasa constructie din Bucuresti, Arcul de Triumf, Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”, Muzeul National al Taranului Roman, Centrul Istoric, Parcul Herastrau – Parcul Regele Mihai I al Romaniei, Dealul Mitropoliei, Piata, Universitatii, Palatul Mogosoaia, Muzeul National de Arta al Romaniei, Muzeul National „George Enescu”, Gradina Botanica din Bucuresti, Curtea Veche, Gradina Zoologica Bucuresti, Foisorul de Foc, Centru Vechi.

rent a car Bucuresti

Articole relationate cu inchirieri auto Bucuresti

Lux

Inchiriaza o masina de Lux Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto de lux. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto lux clasa suv, break, berlina, 4x4 de la firmele rent a car din...

citește mai mult

Recomandarile noastre pentru inchirieri masini Bucuresti

renteaza.com inchirieri auto bucuresti

  • Inainte de a face o rezervare, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, si verificati ceea ce este inclus in pretul total.
  • Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta).
  • Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENTIn cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident. sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.
  • Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati.
  • Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la nivel stabilit de combustibil gol, plin, sau la acelasi nivel la care ati inchiriat autoturismul.
  • Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

Cautari corelate la inchirieri auto Bucuresti