Cauti inchirieri auto Cluj-Napoca

Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto Cluj-Napoca. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto Cluj de la firmele rent a car din zona. Avem zeci de afiliati in Romania pregatiti pentru a raspunde la toate exigentele tale de mobilitate. Completeaza formularul online si poate gasim solutia de inchirieri masini Cluj-Napoca pentru tine.

Renteaza.com  reprezinta drumul cel mai scurt dintre CEREREPersoanele fizice sau juridice care doresc sa inchirieze un autoturism. si OFERTAFirme specializate in inchirierea de autoturisme, masini economice, premium, suv, minibus. in sistem Rent a Car Cluj.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

inchirieri auto Cluj-Napoca

Cum functioneaza

h

1. COMPLETEZI FORMULARUL

completeaza formularul cu cerintele si datele de contact

2. PRIMESTI OFERTA

primesti cea mai buna oferta de pret de la firmele de profil

3. CONFIRMI REZERVAREA

confirmi rezervarea pe baza conditiilor si criteriilor gasite

4. REZERVI MASINA

rezervi masina de inchiriat gratis, simplu si rapid

Rent a car Cluj-Napoca, alege o masina de inchiriat

Clasa Mini

Volkswagen Up sau similar

inchirieri auto Volkswagen Cluj-Napoca

rezerva acum

Clasa Economy

Dacia Logan sau similar

inchirieri auto Dacia Logan Cluj

rezerva acum

Clasa Compact

Ford Fiesta sau similar

inchirieri auto Ford Cluj Napoca

rezerva acum

Clasa Intermediate

Skoda Rapid sau similar

rent a car Skoda Rapid Cluj

rezerva acum

Clasa Standard

Skoda Octavia sau similar

inchirieri auto Skoda Octavia Cluj-Napoca

rezerva acum

Clasa Break (Station Wagon)

Ford Focus Break sau similar

inchirieri masini Break Cluj

rezerva acum

Clasa Full Size

Volkswagen Passat sau similar

inchirieri auto Volkswagen Passat Cluj

rezerva acum

Clasa Automatic

Ford Focus sau similar

inchirieri auto cutie automata Cluj

rezerva acum

Clasa Suv 4x4

Dacia Duster sau similar

inchiriere Suv 4x4 Cluj-Napoca

rezerva acum

Clasa Premium

BMW Seria 3 sau similar

inchirieri auto BMW Cluj

rezerva acum

Clasa 7 Locuri

Dacia Lodgy sau similar

inchirieri auto 7 Locuri Cluj

rezerva acum

Clasa 9 Locuri

Renault Trafic sau similar

inchiriere Microbuz 9 Locuri Cluj

rezerva acum

Cluj-Napoca

Cluj-Napoca este municipiul de resedinta al judetului Cluj, regiunea Transilvania, al doilea oras ca marime din Romania cu o populatie extimata in 2012 de aproximativ 303.047 locuitori. Orasul Cluj-Napoca este inconjurat de Dealurile Feleacului si Clujului si este traversat de apele raului Somesul Mic. Clujul este un puternic centru universitar, cultural, industrial si de afaceri din Romania, supranumit si Silicon Valley de Romania, a devenit in ultimii ani un adevarat hub IT unde numeroase multinationale isi au sediul, situandu-se pe locul doi in UE la usurinta de a gasi un loc de munca.

Rent A Car Cluj Napoca – Fie ca vizitati orasul in interes de serviciu, sau pentru o serie de intalniri de afaceri, sau va gasiti in Transilvania pentru a vizita variatele obiective turistice din Cluj si din imprejurimi, raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate ramane inchirierea unei masini.

Obiective turistice de vizitat in Cluj-Napoca si imprejurimi

Palatul Bánffy din Cluj-Napoca, Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Gradina Botanica din Cluj, Piata Unirii din Cluj, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Biserica Sfantul Mihail din Cluj-Napoca, Muzeul Farmaciei, Obeliscul Carolina, Parcul Etnografic Romulus Vuia, Catedrala Adormirea Maicii Domnului, Casa Matia Corvin, Baile Someseni.

rent a car Cluj Napoca

Articole relationate cu inchirieri auto Cluj-Napoca

Lux

Inchiriaza o masina de Lux Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto de lux. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto lux clasa suv, break, berlina, 4x4 de la firmele rent a car din...

citește mai mult

Recomandarile noastre pentru inchirieri masini Cluj

renteaza.com inchirieri auto cluj

  • Inainte de a face o rezervare, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, si verificati ceea ce este inclus in pretul total.
  • Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta).
  • Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENTIn cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident. sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.
  • Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati.
  • Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la nivel stabilit de combustibil gol, plin, sau la acelasi nivel la care ati inchiriat autoturismul.
  • Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

Cautari corelate la inchirieri auto Cluj Napoca