Cauti inchirieri auto Iasi

Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto Iasi. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto Iasi de la firmele rent a car din zona. Avem zeci de afiliati in Romania pregatiti pentru a raspunde la toate exigentele tale de mobilitate. Completeaza formularul online si poate gasim solutia de inchirieri masini Iasi pentru tine.

Renteaza.com  reprezinta drumul cel mai scurt dintre CEREREPersoanele fizice sau juridice care doresc sa inchirieze un autoturism. si OFERTAFirme specializate in inchirierea de autoturisme, masini economice, premium, suv, minibus. in sistem Rent a Car Iasi.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

inchirieri auto Iasi

Cum functioneaza

h

1. COMPLETEZI FORMULARUL

completeaza formularul cu cerintele si datele de contact

2. PRIMESTI OFERTA

primesti cea mai buna oferta de pret de la firmele de profil

3. CONFIRMI REZERVAREA

confirmi rezervarea pe baza conditiilor si criteriilor gasite

4. REZERVI MASINA

rezervi masina de inchiriat gratis, simplu si rapid

Rent a car Iasi, alege o masina de inchiriat

Clasa Mini

Volkswagen Up sau similar

inchirieri auto Volkswagen Iasi

rezerva acum

Clasa Economy

Dacia Logan sau similar

inchirieri auto Dacia Logan Iasi

rezerva acum

Clasa Compact

Ford Fiesta sau similar

inchirieri auto Ford Iasi

rezerva acum

Clasa Intermediate

Skoda Rapid sau similar

rent a car Skoda Rapid Iasi

rezerva acum

Clasa Standard

Skoda Octavia sau similar

inchirieri auto Skoda Octavia Iasi

rezerva acum

Clasa Break (Station Wagon)

Ford Focus Break sau similar

inchirieri masini Break Iasi

rezerva acum

Clasa Full Size

Volkswagen Passat sau similar

inchirieri auto Volkswagen Passat Iasi

rezerva acum

Clasa Automatic

Ford Focus sau similar

inchirieri auto cutie automata Iasi

rezerva acum

Clasa Suv 4x4

Dacia Duster sau similar

inchiriere Suv 4x4 Iasi

rezerva acum

Clasa Premium

BMW Seria 3 sau similar

inchirieri auto BMW Iasi

rezerva acum

Clasa 7 Locuri

Dacia Lodgy sau similar

inchirieri auto 7 Locuri Iasi

rezerva acum

Clasa 9 Locuri

Renault Trafic sau similar

inchiriere Microbuz 9 Locuri Iasi

rezerva acum

Iasi

Iasi este municipiul de resedinta al judetului Iasi, regiunea Moldova, Romania cu o populatie extimata in 2017 de aproximativ 371.889 locuitori. Iasiul este cel mai mare oras din nordul Romaniei, fiind al 2-lea din tara ca marime dupa Bucuresti. Iasul mai este numit si Orasul Celor 7 Coline pentru ca acesta se intinde pe 7 dealuri: Dealul Galata, Dealul Cetatuia, Dealul Sogari, Dealul Copou, Dealul Breazu, Dealul Repedea si Dealul Bucium. Orasul Iasi este un important centru cultural si intelectual, locul in care s-au nascut marile personalitati ale tarii noastre.

Rent A Car Iasi – Fie ca vizitati orasul in interes de serviciu, sau pentru o serie de intalniri de afaceri, sau va gasiti in Moldova pentru a vizita variatele obiective turistice din Iasi si din imprejurimi, raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate ramane inchirierea unei masini.

Obiective turistice de vizitat in Iasi si imprejurimi

Palatul Culturii din Iasi, Catedrala Mitropolitana din Iasi, Muzeul Unirii din Iasi, Gradina Botanica din Iasi, Turnul Goliei, Palatul Roznovanu, Muzeul Viei si Vinului din Harlau, Teiul lui Eminescu, Manastirea Cetatuia, Manastirea Sfintii Trei Ierarhi, Manastirea Golia, Sala Pasilor – Galeria de Fresce Sabin Balasa, Bojdeuca lui Ion Creanga, Casa Dosoftei, Sinagoga Mare din Iasi.

rent a car Iasi

Articole relationate cu inchirieri auto Iasi

Lux

Inchiriaza o masina de Lux Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto de lux. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto lux clasa suv, break, berlina, 4x4 de la firmele rent a car din...

citește mai mult

Recomandarile noastre pentru inchirieri masini Iasi

renteaza.com inchirieri auto iasi

  • Inainte de a face o rezervare, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, si verificati ceea ce este inclus in pretul total.
  • Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta).
  • Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENTIn cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident. sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.
  • Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati.
  • Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la nivel stabilit de combustibil gol, plin, sau la acelasi nivel la care ati inchiriat autoturismul.
  • Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

Cautari corelate la inchirieri auto Iasi