inchirieri auto online

Cauti inchirieri auto ONLINE

Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto ONLINE in Romania: Aeroport Otopeni, Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Sibiu, Brasov, Pitesti, Deva, Craiova. Apeland la serviciile noastre, vei avea sansa de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto de la firmele rent a car din Romania.Completeaza formularul online si poate gasim solutia de masini de inchiriat pentru tine.

Inchirieri-auto.online reprezinta formula ideala pentru serviciile de inchirieri auto in sistem Rent a Car Online.

inchirieri auto online fara card de credit

Inchirieri auto online fara card de credit

Ai nevoie sa inchiriezi o masina online fara sa folosesti un card de credit in Romania? Utilizand serviciilor noastre vei avea posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de la companiile de inchirieri auto fara card de credit din Romania. Pe criteriul inchirieri auto fara card de credit ne-am angajat sa accepta garantii si plati in cash, pentru a putea acoperi o gama mai larga de clienti si a putea oferi aceste servicii si celor care nu detin un card de credit (Visa, Maestro, Mastercard, American Express). Pentru mai multe informatii specifice cu privire la suma termenilor de depozit si de carti de credit, cititi intotdeauna termenii si conditiile de inchiriere referitoare la oferta pe care ati ales-o, inainte de a face plata.

inchirieri auto online ieftine

Inchirieri auto online ieftine

Sistemul nostru ONLINE ofera posibilitatea de a gasi cel mai bun pret de pe piata de inchirieri auto de la companiile LOW COST din Romania. Inchirieri auto online ieftine de ce alegeți serviciul nostru:

  • Sistemul nostru online e gratis 100%
  • Completeaza formularul de contact intr-un minut: usor, rapid si fara obligatii
  • Economisesti timp si bani in cautare unei oferte de masini de inchiriat
  • Primesti cea mai buna oferta de pret de la firmele de profil din zona

Recomandarile noastre pentru inchirieri auto online

renteaza.com inchirieri auto online

  • Inainte de a face o rezervare, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, si verificati ceea ce este inclus in pretul total.
  • Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta).
  • Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENTIn cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident. sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.
  • Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati.
  • Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la nivel stabilit de combustibil gol, plin, sau la acelasi nivel la care ati inchiriat autoturismul.
  • Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.