Cauti inchirieri auto Otopeni Aeroport

Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto Aeroport Otopeni, Henri Coanda Bucuresti (OTP). Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto de la firmele rent a car din Aeroportul Otopeni. Avem zeci de afiliati in Romania pregatiti pentru a raspunde la toate exigentele tale de mobilitate. Completeaza formularul online si poate gasim solutia de inchirieri masini Aeroport Otopeni pentru tine.

Renteaza.com  reprezinta drumul cel mai scurt dintre CEREREPersoanele fizice sau juridice care doresc sa inchirieze un autoturism. si OFERTAFirme specializate in inchirierea de autoturisme, masini economice, premium, suv, minibus. in sistem Rent a Car Otopeni Aeroport.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

inchirieri auto Otopeni Aeroport

Cum functioneaza

h

1. COMPLETEZI FORMULARUL

completeaza formularul cu cerintele si datele de contact

2. PRIMESTI OFERTA

primesti cea mai buna oferta de pret de la firmele de profil

3. CONFIRMI REZERVAREA

confirmi rezervarea pe baza conditiilor si criteriilor gasite

4. REZERVI MASINA

rezervi masina de inchiriat gratis, simplu si rapid

Rent a car Otopeni Aeroport, alege o masina de inchiriat

Clasa Mini

Volkswagen Up sau similar

inchirieri auto Volkswagen Otopeni Aeroport

rezerva acum

Clasa Economy

Dacia Logan sau similar

inchirieri auto Dacia Logan Bucuresti Otopeni

rezerva acum

Clasa Compact

Ford Fiesta sau similar

inchirieri auto Ford Bucuresti Aeroport OTP

rezerva acum

Clasa Intermediate

Skoda Rapid sau similar

rent a car Skoda Rapid Otopeni Aeroport Henri Coanda

rezerva acum

Clasa Standard

Skoda Octavia sau similar

inchirieri auto Skoda Octavia Otopeni Aeroport Bucuresti

rezerva acum

Clasa Break (Station Wagon)

Ford Focus Break sau similar

inchirieri masini Break Otopeni Aeroport

rezerva acum

Clasa Full Size

Volkswagen Passat sau similar

inchirieri auto Volkswagen Passat Otopeni Aeroport

rezerva acum

Clasa Automatic

Ford Focus sau similar

inchirieri auto cutie automata Otopeni

rezerva acum

Clasa Suv 4x4

Dacia Duster sau similar

inchiriere Suv 4x4 Otopeni Aeroport

rezerva acum

Clasa Premium

BMW Seria 3 sau similar

inchirieri auto BMW Otopeni Aeroport

rezerva acum

Clasa 7 Locuri

Dacia Lodgy sau similar

inchirieri auto 7 Locuri Otopeni Aeroport

rezerva acum

Clasa 9 Locuri

Renault Trafic sau similar

inchiriere Microbuz 9 Locuri Otopeni Aeroport

rezerva acum

Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti – Otopeni (OTP)

Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti – Otopeni (OTP) cu 10,98 milioane de pasageri in 2016 este cel mai mare si cel mai aglomerat aeroport din Romania, cu 67 de destinatii externe si 9 destinatii interne. Orasului Bucuresti este deservit de doua aeroporturi: Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) si Aeroportul (Baneasa). Aeroportul Henri Coanda este situat la 16.5 km de nord-vest-ul orasului Bucuresti, in localitatea Otopeni, judetul Ilfov. Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti s-a inscris in categoria aeroporturilor cu 10-25 milioane de pasageri pe an, avand o crestere de 16,7% , ajundand in top 5 european al aeroporturilor cu cea mai mare crestere a traficului aerian, surclasand aeroporturi precum: Berlin, Milano, Budapesta, Lisabona, Bruxelles, Atena sau Praga.

Rent A Car Otopeni Aeroport – Fie ca vizitati orasul in interes de serviciu, sau pentru o serie de intalniri de afaceri, sau va gasiti in capitala Romaniei pentru a vizita variatele obiective turistice din Bucuresti si din imprejurimi, raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate ramane inchirierea unei masini.

Obiective turistice de vizitat in Otopeni si Bucuresti

Therme, Water Park Otopeni, Palatul Parlamentului – Casa Poporului, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Palatul Primaverii – fosta casa a lui Nicolae Ceausescu, Palatul Cotroceni, Edenland Park, Dendrologic Chitila, Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”, Muzeul National al Taranului Roman, Parcul Herastrau – Parcul Regele Mihai I al Romaniei, Dealul Mitropoliei, Tiriac Collection – muzeul privat al masinilor de epoca, Capela Mauriciu Blank, Muzeul National de Arta al Romaniei, Muzeul National „George Enescu”, Gradina Botanica din Bucuresti, Curtea Veche, Ateneul Roman – cea mai frumoasa constructie din Bucuresti, Arcul de Triumf, Piata, Universitatii, Palatul Mogosoaia, Muzeul National de Arta al Romaniei, Gradina Zoologica Bucuresti, Foisorul de Foc.

rent a car Otopeni Aeroport Bucuresti

Articole relationate cu inchirieri auto Otopeni Aeroport

Lux

Inchiriaza o masina de Lux Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto de lux. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto lux clasa suv, break, berlina, 4x4 de la firmele rent a car din...

citește mai mult

Recomandarile noastre pentru inchirieri masini Otopeni Aeroport

renteaza.com inchirieri auto otopeni

  • Inainte de a face o rezervare, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, si verificati ceea ce este inclus in pretul total.
  • Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta).
  • Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENTIn cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident. sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.
  • Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati.
  • Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la nivel stabilit de combustibil gol, plin, sau la acelasi nivel la care ati inchiriat autoturismul.
  • Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

Cautari corelate la inchirieri auto Bucuresti Otopeni Aeroport