Cauti inchirieri auto Ploiesti

Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto Ploiesti, Prahova. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto Ploiesti de la firmele rent a car din zona. Avem zeci de afiliati in Romania pregatiti pentru a raspunde la toate exigentele tale de mobilitate. Completeaza formularul online si poate gasim solutia de inchirieri masini Ploiesti pentru tine.

Renteaza.com  reprezinta drumul cel mai scurt dintre CEREREPersoanele fizice sau juridice care doresc sa inchirieze un autoturism. si OFERTAFirme specializate in inchirierea de autoturisme, masini economice, premium, suv, minibus. in sistem Rent a Car Ploiesti.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

inchirieri auto Ploiesti

Cum functioneaza

h

1. COMPLETEZI FORMULARUL

completeaza formularul cu cerintele si datele de contact

2. PRIMESTI OFERTA

primesti cea mai buna oferta de pret de la firmele de profil

3. CONFIRMI REZERVAREA

confirmi rezervarea pe baza conditiilor si criteriilor gasite

4. REZERVI MASINA

rezervi masina de inchiriat gratis, simplu si rapid

Rent a car Ploiesti, alege o masina de inchiriat

Clasa Mini

Volkswagen Up sau similar

inchirieri auto Volkswagen Ploiesti

rezerva acum

Clasa Economy

Dacia Logan sau similar

inchirieri auto Dacia Logan Ploiesti

rezerva acum

Clasa Compact

Ford Fiesta sau similar

inchirieri auto Ford Ploiesti

rezerva acum

Clasa Intermediate

Skoda Rapid sau similar

rent a car Skoda Rapid Ploiesti

rezerva acum

Clasa Standard

Skoda Octavia sau similar

inchirieri auto Skoda Octavia Ploiesti

rezerva acum

Clasa Break (Station Wagon)

Ford Focus Break sau similar

inchirieri masini Break Ploiesti

rezerva acum

Clasa Full Size

Volkswagen Passat sau similar

inchirieri auto Volkswagen Passat Ploiesti

rezerva acum

Clasa Automatic

Ford Focus sau similar

inchirieri auto cutie automata Ploiesti

rezerva acum

Clasa Suv 4x4

Dacia Duster sau similar

inchiriere Suv 4x4 Ploiesti

rezerva acum

Clasa Premium

BMW Seria 3 sau similar

inchirieri auto BMW Ploiesti

rezerva acum

Clasa 7 Locuri

Dacia Lodgy sau similar

inchirieri auto 7 Locuri Ploiesti

rezerva acum

Clasa 9 Locuri

Renault Trafic sau similar

inchiriere Microbuz 9 Locuri Ploiesti

rezerva acum

Ploiesti

Ploiesti este municipiul de resedinta al judetului Prahova, regiunea Muntenia, Romania cu o populatie extimata in 2011 de aproximativ 209.945 locuitori, in scadere fata de recensamantul anterior din 2002. Orasul Ploiesti era asezat la rascrucea drumurilor spre Transilvania si Moldova, la 60 km nord de Bucuresti, cu o suprafata de aproape 60 km². Ploiestiul are acces direct spre cea mai importanta zona de turism din Romania, Valea Prahovei. Orasul este supranumit Capitala Aurului Negru, deoarece este cel mai important centru pentru industria de hidrocarburi din România, avand patru rafinarii si alte industrii legate de aceasta ramura.

Rent A Car Ploiesti – Fie ca vizitati orasul in interes de serviciu, sau pentru o serie de intalniri de afaceri, sau va gasiti in Prahova pentru a vizita variatele obiective turistice din Ploiesti si Valea Prahovei, raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate ramane inchirierea unei masini.

Obiective turistice de vizitat in Ploiesti si Valea Prahovei

Castelul Peles, Parcul Memorial Constantin Stere, Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova, Muzeul Memorial „Nichita Stanescu”, Sinaia si Caraiman, Castelul Pelisor, Castelul Iulia Hasdeu, Parc Vest, Muzeul Ceasului „Nicolae Simache”, Manastirea Ghighiu – Crestin Ortodox, Castelul Cantacuzino din Busteni, Varful Caraiman, Muntii Bucegi, Muzeul „Ion Luca Caragiale”, Sfinxul si Babele din Bucegi, Salina Unirea Slanic Prahova, Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova, Muzeul Judetean de Arta Prahova „Ion Ionescu-Quintus”, Castelul Stirbey, Sinaia, Partia Kalinderu, Busteni, Conacul Bellu din Urlati, Crucea de pe Caraiman.

rent a car Ploiesti

Articole relationate cu inchirieri auto Ploiesti

Lux

Inchiriaza o masina de Lux Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto de lux. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto lux clasa suv, break, berlina, 4x4 de la firmele rent a car din...

citește mai mult

Recomandarile noastre pentru inchirieri masini Ploiesti

renteaza.com inchirieri auto ploiesti

  • Inainte de a face o rezervare, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, si verificati ceea ce este inclus in pretul total.
  • Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta).
  • Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENTIn cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident. sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.
  • Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati.
  • Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la nivel stabilit de combustibil gol, plin, sau la acelasi nivel la care ati inchiriat autoturismul.
  • Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

Cautari corelate la inchirieri auto Ploiesti