Cauti inchirieri auto Sibiu

Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto Sibiu. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto Sibiu de la firmele rent a car din zona. Avem zeci de afiliati in Romania pregatiti pentru a raspunde la toate exigentele tale de mobilitate. Completeaza formularul online si poate gasim solutia de inchirieri masini Sibiu pentru tine.

Renteaza.com  reprezinta drumul cel mai scurt dintre CEREREPersoanele fizice sau juridice care doresc sa inchirieze un autoturism. si OFERTAFirme specializate in inchirierea de autoturisme, masini economice, premium, suv, minibus. in sistem Rent a Car Sibiu.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

inchirieri auto Sibiu

Cum functioneaza

h

1. COMPLETEZI FORMULARUL

completeaza formularul cu cerintele si datele de contact

2. PRIMESTI OFERTA

primesti cea mai buna oferta de pret de la firmele de profil

3. CONFIRMI REZERVAREA

confirmi rezervarea pe baza conditiilor si criteriilor gasite

4. REZERVI MASINA

rezervi masina de inchiriat gratis, simplu si rapid

Rent a car Sibiu, alege o masina de inchiriat

Clasa Mini

Volkswagen Up sau similar

inchirieri auto Volkswagen Sibiu

rezerva acum

Clasa Economy

Dacia Logan sau similar

inchirieri auto Dacia Logan Sibiu

rezerva acum

Clasa Compact

Ford Fiesta sau similar

inchirieri auto Ford Sibiu

rezerva acum

Clasa Intermediate

Skoda Rapid sau similar

rent a car Skoda Rapid Sibiu

rezerva acum

Clasa Standard

Skoda Octavia sau similar

inchirieri auto Skoda Octavia Sibiu

rezerva acum

Clasa Break (Station Wagon)

Ford Focus Break sau similar

inchirieri masini Break Sibiu

rezerva acum

Clasa Full Size

Volkswagen Passat sau similar

inchirieri auto Volkswagen Passat Sibiu

rezerva acum

Clasa Automatic

Ford Focus sau similar

inchirieri auto cutie automata Sibiu

rezerva acum

Clasa Suv 4x4

Dacia Duster sau similar

inchiriere Suv 4x4 Sibiu

rezerva acum

Clasa Premium

BMW Seria 3 sau similar

inchirieri auto BMW Sibiu

rezerva acum

Clasa 7 Locuri

Dacia Lodgy sau similar

inchirieri auto 7 Locuri Sibiu

rezerva acum

Clasa 9 Locuri

Renault Trafic sau similar

inchiriere Microbuz 9 Locuri Sibiu

rezerva acum

Sibiu

Sibiu este municipiul de resedinta al judetului Sibiu, regiunea Transilvania, Romania cu o populatie extimata in 2017 de aproximativ 169.317 locuitori, aflandu-se pe locul opt ca marime intre orasele tarii. Sibiul este denumit si Orasul de pe Cibin. Raul Cibin traverseaza mai multe localitati din Marginimea Sibiului (Gura Raului, Orlat, Cristian), inainte de a strabate Municipiul Sibiu, dupa care trece prin Orasul Talmaciu, pentru se varsa in raul Olt. Orasul Sibiu, cunoscut si sub denumirea germana Hermannstadt este un important centru cultural si economic din sudul Transilvaniei, si una dintre destinatiile preferate ale romanilor si strainilor.

Rent A Car Sibiu – Fie ca vizitati orasul in interes de serviciu, sau pentru o serie de intalniri de afaceri, sau va gasiti in Transilvania pentru a vizita variatele obiective turistice din Sibiu si din imprejurimi, raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate ramane inchirierea unei masini.

Obiective turistice de vizitat in Sibiu si imprejurimi

Muzeul National Brukenthal – Palatul Brukenthal Sibiu, Muzeul Locomotivelor cu Abur, Turnul Olarilor din Sibiu, Gradina Zoologica Sibiu, Catedrala Evanghelica din Sibiu, Palatul Brukenthal din Avrig, Paltinis, Sibiu, Muzeul de Istorie Naturala Sibiu, Castelul de Lut Valea Zanelor – Porumbacu de Sus, Turnul Sfatului din Sibiu, Podul Minciunilor, Muzeul de Etnografie si Arta Populara Saseasca „Emil Sigerus”, Turnul Gros, Lacul Balea – Balea Cascada, Muzeul de Vanatoare „August von Spiess”, Manastirea Cisterciana de la Carta, Muzeul Astra, Piata Mare din Sibiu, Rezervatia naturala „Parcul Natural Dumbrava Sibiului”, Parcul Cetatii, Transfagarasan.

rent a car Sibiu

Articole relationate cu inchirieri auto Sibiu

Lux

Inchiriaza o masina de Lux Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto de lux. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto lux clasa suv, break, berlina, 4x4 de la firmele rent a car din...

citește mai mult

Recomandarile noastre pentru inchirieri masini Sibiu

renteaza.com inchirieri auto sibiu

  • Inainte de a face o rezervare, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, si verificati ceea ce este inclus in pretul total.
  • Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta).
  • Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENTIn cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident. sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.
  • Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati.
  • Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la nivel stabilit de combustibil gol, plin, sau la acelasi nivel la care ati inchiriat autoturismul.
  • Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

Cautari corelate la inchirieri auto Sibiu