Cauti inchirieri auto Sighisoara

Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto Sighisoara, Mures. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto Sighisoara de la firmele rent a car din zona. Avem zeci de afiliati in Romania pregatiti pentru a raspunde la toate exigentele tale de mobilitate. Completeaza formularul online si poate gasim solutia de inchirieri masini Sighisoara pentru tine.

Renteaza.com  reprezinta drumul cel mai scurt dintre CEREREPersoanele fizice sau juridice care doresc sa inchirieze un autoturism. si OFERTAFirme specializate in inchirierea de autoturisme, masini economice, premium, suv, minibus. in sistem Rent a Car Sighisoara.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

inchirieri auto Sighisoara

Cum functioneaza

h

1. COMPLETEZI FORMULARUL

completeaza formularul cu cerintele si datele de contact

2. PRIMESTI OFERTA

primesti cea mai buna oferta de pret de la firmele de profil

3. CONFIRMI REZERVAREA

confirmi rezervarea pe baza conditiilor si criteriilor gasite

4. REZERVI MASINA

rezervi masina de inchiriat gratis, simplu si rapid

Rent a car Sighisoara, alege o masina de inchiriat

Clasa Mini

Volkswagen Up sau similar

inchirieri auto Volkswagen Sighisoara

rezerva acum

Clasa Economy

Dacia Logan sau similar

inchirieri auto Dacia Logan Sighisoara

rezerva acum

Clasa Compact

Ford Fiesta sau similar

inchirieri auto Ford Sighisoara

rezerva acum

Clasa Intermediate

Skoda Rapid sau similar

rent a car Skoda Rapid Sighisoara

rezerva acum

Clasa Standard

Skoda Octavia sau similar

inchirieri auto Skoda Octavia Sighisoara

rezerva acum

Clasa Break (Station Wagon)

Ford Focus Break sau similar

inchirieri masini Break Sighisoara

rezerva acum

Clasa Full Size

Volkswagen Passat sau similar

inchirieri auto Volkswagen Passat Sighisoara Mures

rezerva acum

Clasa Automatic

Ford Focus sau similar

inchirieri auto cutie automata Sighisoara

rezerva acum

Clasa Suv 4x4

Dacia Duster sau similar

inchiriere Suv 4x4 Sighisoara

rezerva acum

Clasa Premium

BMW Seria 3 sau similar

inchirieri auto BMW Sighisoara

rezerva acum

Clasa 7 Locuri

Dacia Lodgy sau similar

inchirieri auto 7 Locuri Sighisoara

rezerva acum

Clasa 9 Locuri

Renault Trafic sau similar

inchiriere Microbuz 9 Locuri Sighisoara

rezerva acum

Sighisoara

Sighisoara este un municipiu in judetul Mures, regiunea Transilvania, Romania cu o populatie extimata in 2011 de aproximativ 28.102 locuitori, in scadere de 4.202 persoane fata de ultimul recesamant din 2002. Municipiul Sighisoara este situat in partea sudica a judetului Mures, in Podisul Tarnavelor, pe malurile raului Tarnava Mare. Orasul Sighisoara este supranumit Perla Transilvaniei, datorita arhitecturii sale remarcabile si a ambiantei geografice. Sighisoara este singura si cea mai frumoasa cetate medievala locuita din Europa, iar din anul 1999 este inclusa in lista patrimoniului cultural mondial Unesco.

Rent A Car Sighisoara – Fie ca vizitati orasul in interes de serviciu, sau pentru o serie de intalniri de afaceri, sau va gasiti in Transilvania pentru a vizita variatele obiective turistice din Sighisoara si din imprejurimi, raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate ramane inchirierea unei masini.

Obiective turistice de vizitat in Sighisoara si imprejurimi

Cetatea Sighisoara, Turnul Fierarilor, Biserica Sfantul Spirit – Biserica Leprosilor Sighisoara, Turnul Cizmarilor, Biserica Evanghelica Fortificata, Viscri, Biserica Sfantul Nicolae din Mesendorf, Biserica fortificata din Biertan, Dealul Cetatii, Biserica Sfanta Treime din Sighisoara, Turnul Cositorarilor, Cetatea sateasca din Bunesti, Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril in Roades, Scara acoperita, Biserica Manastirii, Turnul cu Ceas din Sighisoara, Turnul Macelarilor, Cetatea taraneasca din Crit, Muzeul de Istorie din Sighisoara.

rent a car Sighisoara

Articole relationate cu inchirieri auto Sighisoara

Lux

Inchiriaza o masina de Lux Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto de lux. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto lux clasa suv, break, berlina, 4x4 de la firmele rent a car din...

citește mai mult

Recomandarile noastre pentru inchirieri masini Sighisoara

renteaza.com inchirieri auto sighisoara

  • Inainte de a face o rezervare, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, si verificati ceea ce este inclus in pretul total.
  • Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta).
  • Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENTIn cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident. sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.
  • Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati.
  • Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la nivel stabilit de combustibil gol, plin, sau la acelasi nivel la care ati inchiriat autoturismul.
  • Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

Cautari corelate la inchirieri auto Sighisoara