Cauti inchirieri auto Targu Jiu

Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto Targu Jiu, Gorj. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto Targu Jiu de la firmele rent a car din zona. Avem zeci de afiliati in Romania pregatiti pentru a raspunde la toate exigentele tale de mobilitate. Completeaza formularul online si poate gasim solutia de inchirieri masini Targu Jiu pentru tine.

Renteaza.com  reprezinta drumul cel mai scurt dintre CEREREPersoanele fizice sau juridice care doresc sa inchirieze un autoturism. si OFERTAFirme specializate in inchirierea de autoturisme, masini economice, premium, suv, minibus. in sistem Rent a Car Targu Jiu.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

inchirieri auto Targu Jiu

Cum functioneaza

h

1. COMPLETEZI FORMULARUL

completeaza formularul cu cerintele si datele de contact

2. PRIMESTI OFERTA

primesti cea mai buna oferta de pret de la firmele de profil

3. CONFIRMI REZERVAREA

confirmi rezervarea pe baza conditiilor si criteriilor gasite

4. REZERVI MASINA

rezervi masina de inchiriat gratis, simplu si rapid

Rent a car Targu Jiu, alege o masina de inchiriat

Clasa Mini

Volkswagen Up sau similar

inchirieri auto Volkswagen Targu Jiu

rezerva acum

Clasa Economy

Dacia Logan sau similar

inchirieri auto Dacia Logan Targu Jiu Gorj

rezerva acum

Clasa Compact

Ford Fiesta sau similar

inchirieri auto Ford Targu Jiu

rezerva acum

Clasa Intermediate

Skoda Rapid sau similar

rent a car Skoda Rapid Targu Jiu

rezerva acum

Clasa Standard

Skoda Octavia sau similar

inchirieri auto Skoda Octavia Targu Jiu

rezerva acum

Clasa Break (Station Wagon)

Ford Focus Break sau similar

inchirieri masini Break Targu Jiu

rezerva acum

Clasa Full Size

Volkswagen Passat sau similar

inchirieri auto Volkswagen Passat Gorj Targu Jiu

rezerva acum

Clasa Automatic

Ford Focus sau similar

inchirieri auto cutie automata Targu Jiu

rezerva acum

Clasa Suv 4x4

Dacia Duster sau similar

inchiriere Suv 4x4 Targu Jiu

rezerva acum

Clasa Premium

BMW Seria 3 sau similar

inchirieri auto BMW Targu Jiu

rezerva acum

Clasa 7 Locuri

Dacia Lodgy sau similar

inchirieri auto 7 Locuri Targu Jiu

rezerva acum

Clasa 9 Locuri

Renault Trafic sau similar

inchiriere Microbuz 9 Locuri Targu Jiu

rezerva acum

Targu Jiu

Targu Jiu este municipiul de resedinta al judetului Gorj, regiunea Oltenia, Romania cu o populatie extimata in 2011 de aproximativ  82.504 locuitori, in scadere fata de recensamantul anterior din 2002. Municipiul Targu Jiu este situat in partea de sud-vest a Romaniei, la intersectia paralelei 450 latitudine nordica cu meridianul de 230 longitudine estica, la egala distanta de Ecuator si Polul Nord. Targu Jiu este strabatut de raul Jiu ce izvoraste din munti Carpati prin doua brate: Jiul de Est si Jiul de Vest. Orasul Targu Jiu este recunoscut in lume prin operele ansamblului monumental Constantin Brancusi: Coloana Infinitului, Masa Tacerii, Poarta Sarutului, Aleea Scaunelor si Masa festiva.

Rent A Car Targu Jiu – Fie ca vizitati orasul in interes de serviciu, sau pentru o serie de intalniri de afaceri, sau va gasiti in Gorj pentru a vizita variatele obiective turistice din Targu Jiu si din imprejurimi, raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate ramane inchirierea unei masini.

Obiective turistice de vizitat in Targu Jiu si imprejurimi

Coloana Infinitului a lui Brancusi, Casa Memoriala „Ecaterina Teodoroiu”, Muzeul Arhitecturii Populare din Gorj, Ceasul Solar Polonez
Fantana Samboteanu, Cheile Oltetului si Sohodolului, Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel, Parcul National Defileul Jiului, Masa tacerii, Casa memoriala Iosif Kebe, Muzeul Judetean Gorj „Alexandru Stefulescu”, Parcul National Domogled – Valea Cernei, Poarta sarutului, Parcul Coloanei fara Sfarsit, Manastirea Tismana.

rent a car Targu Jiu

Articole relationate cu inchirieri auto Targu Jiu

Lux

Inchiriaza o masina de Lux Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto de lux. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto lux clasa suv, break, berlina, 4x4 de la firmele rent a car din...

citește mai mult

Recomandarile noastre pentru inchirieri masini Targu Jiu

renteaza.com inchirieri auto targu jiu

  • Inainte de a face o rezervare, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, si verificati ceea ce este inclus in pretul total.
  • Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta).
  • Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENTIn cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident. sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.
  • Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati.
  • Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la nivel stabilit de combustibil gol, plin, sau la acelasi nivel la care ati inchiriat autoturismul.
  • Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

Cautari corelate la inchirieri auto Targu Jiu