Cauti inchirieri auto Targu Mures

Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto Targu Mures. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto Targu Mures de la firmele rent a car din zona. Avem zeci de afiliati in Romania pregatiti pentru a raspunde la toate exigentele tale de mobilitate. Completeaza formularul online si poate gasim solutia de inchirieri masini Targu Mures pentru tine.

Renteaza.com  reprezinta drumul cel mai scurt dintre CEREREPersoanele fizice sau juridice care doresc sa inchirieze un autoturism. si OFERTAFirme specializate in inchirierea de autoturisme, masini economice, premium, suv, minibus. in sistem Rent a Car Targu Mures.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

inchirieri auto Targu Mures

Cum functioneaza

h

1. COMPLETEZI FORMULARUL

completeaza formularul cu cerintele si datele de contact

2. PRIMESTI OFERTA

primesti cea mai buna oferta de pret de la firmele de profil

3. CONFIRMI REZERVAREA

confirmi rezervarea pe baza conditiilor si criteriilor gasite

4. REZERVI MASINA

rezervi masina de inchiriat gratis, simplu si rapid

Rent a car Targu Mures, alege o masina de inchiriat

Clasa Mini

Volkswagen Up sau similar

inchirieri auto Volkswagen Targu Mures

rezerva acum

Clasa Economy

Dacia Logan sau similar

inchirieri auto Dacia Logan Targu Mures

rezerva acum

Clasa Compact

Ford Fiesta sau similar

inchirieri auto Ford Targu Mures

rezerva acum

Clasa Intermediate

Skoda Rapid sau similar

rent a car Skoda Rapid Targu Mures

rezerva acum

Clasa Standard

Skoda Octavia sau similar

inchirieri auto Skoda Octavia Targu Mures

rezerva acum

Clasa Break (Station Wagon)

Ford Focus Break sau similar

inchirieri masini Break Targu Mures

rezerva acum

Clasa Full Size

Volkswagen Passat sau similar

inchirieri auto Volkswagen Passat Targu Mures

rezerva acum

Clasa Automatic

Ford Focus sau similar

inchirieri auto cutie automata Targu Mures

rezerva acum

Clasa Suv 4x4

Dacia Duster sau similar

inchiriere Suv 4x4 Targu Mures

rezerva acum

Clasa Premium

BMW Seria 3 sau similar

inchirieri auto BMW Targu Mures

rezerva acum

Clasa 7 Locuri

Dacia Lodgy sau similar

inchirieri auto 7 Locuri Targu Mures

rezerva acum

Clasa 9 Locuri

Renault Trafic sau similar

inchiriere Microbuz 9 Locuri Targu Mures

rezerva acum

Targu Mures

Targu Mures este municipiul de resedinta al judetului Mures, regiunea Transilvania, Romania cu o populatie extimata in 2011 de aproximativ 134.290 locuitori. Orasul Targu Mures este situat in zona central-nordica a Romaniei, in centrul Podisului Transilvaniei, pe ambele maluri ale cursului superior al raului Mures, delimitat geografic de raul Mures si dealul Cornesti. Municipiul Targu Mures este in domeniul medical un centru de excelenta, renumit prin Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant, recunoscut international. Orasul Targu Mures este supranumit si Oras al Florilor, oferind peisaje fabuloase localnicilor: verdeata, spatii amenajate cu flori, pomi infloriti.

Rent A Car Targu Mures – Fie ca vizitati orasul in interes de serviciu, sau pentru o serie de intalniri de afaceri, sau va gasiti in Transilvania pentru a vizita variatele obiective turistice din Mures si din imprejurimi, raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate ramane inchirierea unei masini.

Obiective turistice de vizitat in Targu Mures si imprejurimi

Palatul Culturii din Targu Mures, Biserica Reformata din Cetate, Cetatea medievala din Targu Mures, Turnul Prefecturii, Turnul din Saschiz, Gradina Zoologica din Targu Mures, Depresiunea colinara a Transilvaniei, Castelul Bethlen, Cris (DN14 Sighisoara-Sibiu), Muzeul Judetean Mures, Biserica de piatra, Muzeul de Etnografie si Arta Populara din Targu Mures, Sinagoga Status Quo Ante din Targu Mures, Complexul Weekend – Strandul Weekend, Platoul Cornesti, Statiunea Sovata.

rent a car Targu Mures

Articole relationate cu inchirieri auto Targu Mures

Lux

Inchiriaza o masina de Lux Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto de lux. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto lux clasa suv, break, berlina, 4x4 de la firmele rent a car din...

citește mai mult

Recomandarile noastre pentru inchirieri masini Targu Mures

renteaza.com inchirieri auto targu mures

  • Inainte de a face o rezervare, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, si verificati ceea ce este inclus in pretul total.
  • Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta).
  • Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENTIn cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident. sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.
  • Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati.
  • Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la nivel stabilit de combustibil gol, plin, sau la acelasi nivel la care ati inchiriat autoturismul.
  • Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

Cautari corelate la inchirieri auto Targu Mures