Cauti inchirieri auto Timisoara Aeroport

Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto Timisoara Aeroport, Traian Vuia (TSR). Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto Timisoara Aeroport de la firmele rent a car din zona. Avem zeci de afiliati in Romania pregatiti pentru a raspunde la toate exigentele tale de mobilitate. Completeaza formularul online si poate gasim solutia de inchirieri masini Aeroport Timisoara pentru tine.

Renteaza.com  reprezinta drumul cel mai scurt dintre CEREREPersoanele fizice sau juridice care doresc sa inchirieze un autoturism. si OFERTAFirme specializate in inchirierea de autoturisme, masini economice, premium, suv, minibus. in sistem Rent a Car Timisoara Aeroport.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

inchirieri auto Timisoara Aeroport

Cum functioneaza

h

1. COMPLETEZI FORMULARUL

completeaza formularul cu cerintele si datele de contact

2. PRIMESTI OFERTA

primesti cea mai buna oferta de pret de la firmele de profil

3. CONFIRMI REZERVAREA

confirmi rezervarea pe baza conditiilor si criteriilor gasite

4. REZERVI MASINA

rezervi masina de inchiriat gratis, simplu si rapid

Rent a car Timisoara Aeroport, alege o masina de inchiriat

Clasa Mini

Volkswagen Up sau similar

inchirieri auto Volkswagen Timisoara Aeroport

rezerva acum

Clasa Economy

Dacia Logan sau similar

inchirieri auto Dacia Logan Aeroport Timisoara

rezerva acum

Clasa Compact

Ford Fiesta sau similar

inchirieri auto Ford Timisoara Aeroport TSR

rezerva acum

Clasa Intermediate

Skoda Rapid sau similar

rent a car Skoda Rapid Aeroport Traian Vuia

rezerva acum

Clasa Standard

Skoda Octavia sau similar

inchirieri auto Skoda Octavia Timisoara TSR

rezerva acum

Clasa Break (Station Wagon)

Ford Focus Break sau similar

inchirieri masini Break Aeroport Timisoara

rezerva acum

Clasa Full Size

Volkswagen Passat sau similar

inchirieri auto Volkswagen Passat Timisoara Aeroport

rezerva acum

Clasa Automatic

Ford Focus sau similar

inchirieri auto cutie automata Aeroport Timisoara

rezerva acum

Clasa Suv 4x4

Dacia Duster sau similar

inchiriere Suv 4x4 Timisoara Aeroport

rezerva acum

Clasa Premium

BMW Seria 3 sau similar

inchirieri auto BMW Aeroport Timisoara

rezerva acum

Clasa 7 Locuri

Dacia Lodgy sau similar

inchirieri auto 7 Locuri Timisoara Aeroport

rezerva acum

Clasa 9 Locuri

Renault Trafic sau similar

inchiriere Microbuz 9 Locuri Aeroport Timisoara

rezerva acum

Aeroportul International Traian Vuia Timisoara (TSR)

Aeroportul International Traian Vuia Timisoara (TSR) cu un trafic anual de peste 1.500.000 de pasageri, constituie cel mai important aeroportul din vestul tarii, al treilea ca marime din Romania, din punctul de vedere al traficului de pasageri inregistrat, dupa aeroportul Otopeni (Bucuresti) si aeroportul Avram Iancu (Cluj Napoca). Aeroportul din Timisoara este situat la 12 km nord-est de centrul orasului, in apropierea comunei Giarmata Vii. Aeroportul din Timisoara poarta numele lui Traian Vuia, inventatorul roman, nascut in judetul Timiscare a realizat primul zbor autopropulsat cu un aparat mai greu decat aerul. Aeroportul Traian Vuia din Timisoara acopera cea mai mare parte din calatori din vestul tarii, avand conexiuni zilnice spre majoritatea tarilor europene: Italia, Germania, Olanda, Franta, Marea Britanie, Belgia, Spania, iar in sezonul estival curse charter spre Turcia si Grecia.

Rent A Car Timisoara Aeroport – Fie ca vizitati orasul in interes de serviciu, sau pentru o serie de intalniri de afaceri, sau va gasiti in Banat pentru a vizita variatele obiective turistice din Timisoara si din imprejurimi, raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate ramane inchirierea unei masini.

Obiective turistice de vizitat in Timisoara si imprejurimi

Catedrala Mitropolitana din Timisoara, Muzeul Satului Banatean, Bastionul Theresia, Palatul Lloyd, Palatul baroc din Timisoara, Palatul Dicasterial, Gradina Zoologica din Timisoara, Muzeul Banatului, Piata Victoriei, Piata Unirii din Timisoara, Piata Libertatii, Catedrala Sfantul Gheorghe, Muzeul Consumatorului Comunist, Castelul Huniade, Muzeul de Arta Timisoara, Parcul Rozelor, Botanic Park, Parcul Regina Maria.

rent a car Aeroportul International Traian Vuia Timisoara TSR

Articole relationate cu inchirieri auto aeroport Timisoara

Lux

Inchiriaza o masina de Lux Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto de lux. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto lux clasa suv, break, berlina, 4x4 de la firmele rent a car din...

citește mai mult

Recomandarile noastre pentru inchirieri masini Timisoara Aeroport

renteaza.com inchirieri auto aeroport timisoara

  • Inainte de a face o rezervare, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, si verificati ceea ce este inclus in pretul total.
  • Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta).
  • Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENTIn cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident. sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.
  • Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati.
  • Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la nivel stabilit de combustibil gol, plin, sau la acelasi nivel la care ati inchiriat autoturismul.
  • Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

Cautari corelate la inchirieri auto Timisoara Aeroport