Cauti inchirieri auto Zalau

Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto Zalau, Salaj. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto Zalau de la firmele rent a car din zona. Avem zeci de afiliati in Romania pregatiti pentru a raspunde la toate exigentele tale de mobilitate. Completeaza formularul online si poate gasim solutia de inchirieri masini Zalau pentru tine.

Renteaza.com  reprezinta drumul cel mai scurt dintre CEREREPersoanele fizice sau juridice care doresc sa inchirieze un autoturism. si OFERTAFirme specializate in inchirierea de autoturisme, masini economice, premium, suv, minibus. in sistem Rent a Car Zalau.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

inchirieri auto Zalau

Cum functioneaza

h

1. COMPLETEZI FORMULARUL

completeaza formularul cu cerintele si datele de contact

2. PRIMESTI OFERTA

primesti cea mai buna oferta de pret de la firmele de profil

3. CONFIRMI REZERVAREA

confirmi rezervarea pe baza conditiilor si criteriilor gasite

4. REZERVI MASINA

rezervi masina de inchiriat gratis, simplu si rapid

Rent a car Zalau, alege o masina de inchiriat

Clasa Mini

Volkswagen Up sau similar

inchirieri auto Volkswagen Zalau

rezerva acum

Clasa Economy

Dacia Logan sau similar

inchirieri auto Dacia Logan Zalau Salaj

rezerva acum

Clasa Compact

Ford Fiesta sau similar

inchirieri auto Ford Zalau

rezerva acum

Clasa Intermediate

Skoda Rapid sau similar

rent a car Skoda Rapid Zalau

rezerva acum

Clasa Standard

Skoda Octavia sau similar

inchirieri auto Skoda Octavia Zalau judet Salaj

rezerva acum

Clasa Break (Station Wagon)

Ford Focus Break sau similar

inchirieri masini Break Zalau

rezerva acum

Clasa Full Size

Volkswagen Passat sau similar

inchirieri auto Volkswagen Passat Zalau

rezerva acum

Clasa Automatic

Ford Focus sau similar

inchirieri auto cutie automata Zalau

rezerva acum

Clasa Suv 4x4

Dacia Duster sau similar

inchiriere Suv 4x4 Zalau

rezerva acum

Clasa Premium

BMW Seria 3 sau similar

inchirieri auto BMW Zalau

rezerva acum

Clasa 7 Locuri

Dacia Lodgy sau similar

inchirieri auto 7 Locuri Zalau

rezerva acum

Clasa 9 Locuri

Renault Trafic sau similar

inchiriere Microbuz 9 Locuri Zalau

rezerva acum

Zalau

Zalau este municipiul de resedinta al judetului Salaj, regiunea Transilvania, Romania cu o populatie extimata in 2011 de aproximativ 56.205 locuitori. Municipiul Zalau este situat in zona centrala a judetului, in bazinul hidrografic al raului Zalau, la 86 km de Cluj-Napoca pe drumul national DN 1/E 81, pe axa Cluj – Satu-Mare – Petea VamaOrasul Zalau constituie un puternic centru cultural, economic, si nu in ultimul rand, un atractiv obiectiv turistic.

Rent A Car Zalau – Fie ca vizitati orasul in interes de serviciu, sau pentru o serie de intalniri de afaceri, sau va gasiti in Transilvania pentru a vizita variatele obiective turistice din Salaj si din imprejurimi, raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate ramane inchirierea unei masini.

Obiective turistice de vizitat in Zalau si imprejurimi

Muzeul Judetean de Istorie si Arta Salaj, Amfiteatru Porolissum, Monumentul Mihai Viteazul, Guruslau, Muzeul traditional din Ciumarna, Cetatea Almasului, jud.Salaj, Monumentul Lupa Capitolina din Zalau, Cladirea Transilvania, Gipsurile de la Leghia – Rezervatia naturala, Gradina Zmeilor, Báthory-vár, Lacul Varsolt – Lac de acumulare, Parcul Bradet, Ansamblul castelului Wesselenyi din Jibou, Biserica Harul, Gradina Botanica Jibou.

rent a car Zalau

Articole relationate cu inchirieri auto Zalau

Lux

Inchiriaza o masina de Lux Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto de lux. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto lux clasa suv, break, berlina, 4x4 de la firmele rent a car din...

citește mai mult

Recomandarile noastre pentru inchirieri masini Zalau

renteaza.com inchirieri auto zalau

  • Inainte de a face o rezervare, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, si verificati ceea ce este inclus in pretul total.
  • Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta).
  • Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENTIn cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident. sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.
  • Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati.
  • Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la nivel stabilit de combustibil gol, plin, sau la acelasi nivel la care ati inchiriat autoturismul.
  • Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

Cautari corelate la inchirieri auto Zalau