Aeroport Oradea

Aeroportul International Oradea (OMR) cu un trafic de 162.902 pasageri in 2017, este situat langa drumul national DN 79 la o distanta de 7 km de oras. Aeroportul din Oradea a avut o crestere majora in primele cinci luni ale anului 2017, respectiv 43.069, crestere care a depasit numarul total de pasageri inregistraţi in anul 2016. In prezent, de pe Aeroportul din Oradea sunt operate curse aeriene regulate catre urmatoarele destinati: Curse interne: Bucuresti, Constanta, Iasi. Curse externe: Milano, Barcelona, Londra, Memmingen, Eindhove.

Rent A Car Oradea Aeroport – Fie ca vizitati orasul in interes de serviciu, sau pentru o serie de intalniri de afaceri, sau va gasiti in Bihor pentru a vizita variatele obiective turistice din Oradea si din imprejurimi, raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate ramane inchirierea unei masini.

rent a car Aeroport Oradea

Inchirieri auto Aeroport Oradea ieftine

Cauti inchirieri auto Aeroport Oradea ieftine? Sistemul nostru ONLINE ofera posibilitatea de a gasi cel mai ieftin rent a car de la companiile LOW COST din zona. Inchirieri auto Aeroport Oradea de ce sa alegeti serviciul nostru:

  • Sistemul nostru online e gratis 100%
  • Completeazi formularul de contact intr-un minut: USOR, RAPID SI FARA OBLIGATII
  • Economisesti timp si bani in cautare unei oferte de masini de inchiriat
  • Primesti cea mai buna oferta de pret de la firmele de profil din zona

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

inchirieri auto Mioveni ieftine

Inchirieri auto Aeroport Oradea fara card de credit

Ai nevoie sa inchiriezi o masina online fara sa folosesti un card de credit in Aeroport Oradea? Utilizand serviciilor noastre vei avea posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de la companiile de inchirieri auto Aeroport Oradea fara card de credit. Pe criteriul inchirieri auto fara card de credit ne-am angajat sa accepta garantii si plati in cash, pentru a putea acoperi o gama mai larga de clienti si a putea oferi aceste servicii si celor care nu detin un card de credit (Visa, Maestro, Mastercard, American Express). Pentru mai multe informatii specifice cu privire la suma termenilor de depozit si de carti de credit, cititi intotdeauna termenii si conditiile de inchiriere referitoare la oferta pe care ati ales-o, inainte de a face plata.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

inchirieri auto Aeroport Oradea fara card de credit

De ce inchirieri masini Aeroport Oradea cu Renteaza.com

Renteaza.com inchirieri masini Aeroport Oradea este o platforma online care are ca scop intermedierea serviciului de inchirieri auto oferit de Firma (furnizorul de inchiriere de masini, care ofera servicii de inchiriere clientiilor) si Client (orice utilizator final care utilizeaza serviciile de inchirieri masini de pe platforma Renteaza.com inchirieri masini Aeroport Oradea). Pentru a introduce o cerere de cotatie, clientul nu este obligat sa se inregistreze pe site, dar are datoria de a citi si accepta termenii si conditiile de utilizare, precum si prelucrarea datelor cu caracter personal. Informatiile personale sunt furnizate gratuit de catre utilizator, iar colectarea lor permite accesul la o buna functionare a site-ului Renteaza.com; furnizarea de informatii este facultativa, dar refuzul de furnizare al acestor date, exclude posibilitatea utilizarii serviciului. Pentru a putea rezerva o masinaclientul are obligatia de a introduce toate datele necesare completarii formularului de pe site-ul Renteaza.comInformatiile din rezervariile online primite pot fi comunicate catre: contro terti care lucreaza sau folosesc serviciile Renteaza.com inchirieri masini Aeroport Oradea cu intentia de a presta serviciile solicitate de utilizator; consultantilor tehnici si/sau altor entitati implicate auxiliar in numele Companiei. Dupa completare formularului si trimiterea cererii de inchirieri, Renteaza.com inchirieri masini Aeroport Oradea isi rezerva dreptul de a contacta clientul in scopul de a verifica identitatea, acuratetea datelor introduse si/sau pentru a solicita orice detaliu suplimentar privind cererea de inchirieri masini Aeroport Oradea.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

renteaza.com inchirieri masini Aeroport Oradea

Recomandarile noastre pentru rent a car Aeroport Oradea

  • Inainte de a face o rezervare rent a car Aeroport Oradea, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, si verificati ceea ce este inclus in pretul total.
  • Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta).
  • Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENT (in cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident) sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.
  • Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati.
  • Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la acelasi nivel de combustibil: gol, plin, sau la nivelul la care ati inchiriat autoturismul.
  • Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

sfaturi rent a car Oradea Aeroport

Articole relationate cu masini de inchiriat Aeroport Oradea

Lux

Inchiriaza o masina de Lux Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto de lux. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto lux clasa suv, break, berlina, 4x4 de la firmele rent a car din...

citește mai mult