Arad

Arad este municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume cu o populatie de aproximativ 159.074 locuitori, fiind al doisprezecelea cel mai mare centru urban al Romaniei din punct de vedere demografic. Orasul Arad este situat in nord-vestul tarii, la doar 30 km de granita cu Ungaria. Aradul are o istorie de aproape un mileniu, de accea se mandreste cu o multime de locuri minunate ce trebuie sa le vizitezi neaparat.

Rent A Car Arad – Fie ca vizitati orasul in interes de serviciu, sau pentru o serie de intalniri de afaceri, sau va gasiti in vestul tarii pentru a vizita variatele obiective turistice din Arad si din imprejurimi, raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate ramane inchirierea unei masini.

rent a car Arad

Inchirieri auto Arad ieftine

Cauti inchirieri auto Arad ieftine? Sistemul nostru ONLINE ofera posibilitatea de a gasi cel mai ieftin rent a car de la companiile LOW COST din zona. Inchirieri auto Arad ieftine de ce sa alegeti serviciul nostru:

  • Sistemul nostru online e gratis 100%
  • Completeaza formularul de contact intr-un minut: usor, rapid si fara obligatii
  • Economisesti timp si bani in cautare unei oferte de masini de inchiriat
  • Primesti cea mai buna oferta de pret de la firmele de profil din zona

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

inchirieri auto Arad ieftine

Inchirieri auto Arad fara card de credit

Ai nevoie sa inchiriezi o masina online fara sa folosesti un card de credit in Arad? Utilizand serviciilor noastre vei avea posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de la companiile de inchirieri auto Arad fara card de credit. Pe criteriul inchirieri auto fara card de credit ne-am angajat sa accepta garantii si plati in cash, pentru a putea acoperi o gama mai larga de clienti si a putea oferi aceste servicii si celor care nu detin un card de credit (Visa, Maestro, Mastercard, American Express). Pentru mai multe informatii specifice cu privire la suma termenilor de depozit si de carti de credit, cititi intotdeauna termenii si conditiile de inchiriere referitoare la oferta pe care ati ales-o, inainte de a face plata.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

inchirieri auto Arad fara card de credit

De ce inchirieri masini Arad cu Renteaza.com

Renteaza.com Arad este o platforma online care are ca scop intermedierea serviciului de inchirieri auto oferit de Firma (furnizorul de inchiriere de masini, care ofera servicii de inchiriere clientiilor) si Client (orice utilizator final care utilizeaza serviciile de inchirieri masini de pe platforma Renteaza.com Arad). Pentru a introduce o cerere de cotatie, clientul nu este obligat sa se inregistreze pe site, dar are datoria de a citi si accepta termenii si conditiile de utilizare, precum si prelucrea datelor cu caracter personal. Informatiile personale sunt furnizate gratuit de catre utilizator, iar colectarea lor permite accesul la o buna functionalitatea a site-ului Renteaza.com; furnizarea de informatii este facultativa, dar refuzul de furnizare al acestor date, exclude posibilitatea utilizarii serviciului. Pentru a putea rezerva o masinaclientul are obligatia de a introduce toate datele necesare completarii formularului de pe site-ul Renteaza.comInformatiile din rezervariile online primite pot fi comunicate catre: contro terti care lucreaza sau folosesc serviciile Renteaza.com Arad cu intentia de a presta serviciile solicitate de utilizator; consultantilor tehnici si/sau altor entitati implicate auxiliar in numele Companiei. Dupa completare formularului si trimiterea cererii de inchirieri, Renteaza.com isi rezerva dreptul de a contacta clientul in scopul de a verifica identitatea, acuratetea datelor introduse si/sau pentru a solicita orice detaliu suplimentar privind cererea de inchirieri masini.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

Recomandarile noastre pentru rent a car Arad

  • Inainte de a face o rezervare, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, si verificati ceea ce este inclus in pretul total.
  • Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta).
  • Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENT (in cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident) sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.
  • Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati.
  • Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la nivel stabilit de combustibil gol, plin, sau la acelasi nivel la care ati inchiriat autoturismul.
  • Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.

Inchiriaza Masina Online

rezerva acum, e gratis, dureaza 1 minut

sfaturi rent a car Arad

Articole relationate cu Arad

Lux

Inchiriaza o masina de Lux Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto de lux. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto lux clasa suv, break, berlina, 4x4 de la firmele rent a car din...

citește mai mult