Care sunt cardurile de credit valabile pentru inchirierea unei masini

Majoritatea firmelor de inchirieri auto au nevoie de un card de credit in momentul semnarii contractului de inchiriere.
Prin urmare, inainte de a inchiria un autoturism, urmati aceste sfaturi:
– Verificati suma garantiei care trebuie furnizata companiei de inchirieri auto.
– Verificati disponibilitatea reziduala a cardului si considerati ca pre-autorizarea, nefinalizata, are un timp tehnic de aproximativ 20 de zile pentru a fi eliberata.
– Majoritatea companiilor de inchirieri auto cer ca soferul sa coincida cu detinatorul cartii de credit.

Care sunt cardurile de credit valabile pentru a inchiria o masina

Cele mai utilizate cardurile de credit pentru inchirierea unei masini sunt: Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

Motivul pentru care ai nevoie de un card de credit, este ca firmele de inchirieri masini opresc ca o garantie (depozit) de siguranta o anumita cifra, in functie de categoria de masini de inchiriat sau perioada de inchiriere efectiva. Cifra nu este desenata mereu, ci doar blocat. In momentul in care clientul returneaza masina fara daune, garantia este deblocat, anumite companii retin blocata si pana la cateva saptamani respectiva garantie, politica fiind simpla, siguranta deplina ca masiniile inchiriate nu au avut daune acunse, precum si avantajul sumei de bani pe care o poate rula. Pentru anumite categorii de autovehicule, cum ar fi masini de lux, ar putea fi, de asemenea, solicitate doua carti de credit, in numele conducatorului auto. Cardul de credit trebuie sa fie adresat conducatorului principal al masinii. Din motive evidente, nu pot fi acceptate cardurile de credit ale altor persoane.

Articole relationate

Lux

Inchiriaza o masina de Lux Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto de lux. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto lux clasa suv, break, berlina, 4x4 de la firmele rent a car din...

citește mai mult