Datorita companiilor aeriene care ofera zboruri Low Cost, calatoriile au devenit foarte simple, iar cel mai bun mod de a umple distantele este sa rezervati o masina de inchiriat inainte de plecare. In acest fel, de indata ce ajungeti, puteti va deplasat imediat la destinatie fara sa asteptati transportul public. Inchirierea unei masini face calatoria mai confortabil si ofera flexibilitatea de care ai nevoie. Din pacate, masina inchiriata poate fi, de asemenea, costisitoare. Pentru a economisi bani la inchirieri auto ieftine, trebuie doar sa urmezi cateva sfaturi utile:

Inchiriaza o masina din clasa mini, economy sau compact

In functie de volumul bagajelor, opteaza pentru o masina din clasa Mini, Economy sau Compact. Alegand o masina din aceste clase, economisesti bani pe costurile de combustibil, deoarece aceasta poate consuma mai putin, facilitezi mai mult condusul in mediul urban aglomerat, si faci economi la pretul de inchiriere in sine.

Negociaza pretul de inchiriere

In cazul in care doresti sa negociezi pentru a obtine un tarif mai mic la masini de inchiriat, acest lucru este posibil de obicei in extrasezonului, cand fluxul de inchirieri este mai putin intens, iar companiile practica discounturi. Apoi, daca vrei sa ai parte de preturi mici, atunci poti urmari periodic, diferitele oferte speciale ce apar pe site-urile de inchirieri auto. Cu rabdare si cu o buna negociere puteti obtine in medie de la 10-20% din pretul unei chirii in urma discutiilor cu firma de inchirieri.

Cauta o firma de inchirieri si in afara aeroportului

Sa inchiriezi o masina din aeroport poate fi convenabil, dar poate fi, de asemenea, si scump, din pricina taxele lunare pe care firmele de inchirieri auto le platesc aeroportului respectiv, dar o preluarea in afara aeroportului poate fi mult mai ieftina. O modalitate de a obtine un pret mai bun este sa apelati la o fima locala, care functioneaza pe sistemul cu livrarea masinii in aeroport.

 

Inchirieri auto Low Cost, rent a car ieftin

Articole relationate

Lux

Inchiriaza o masina de Lux Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto de lux. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto lux clasa suv, break, berlina, 4x4 de la firmele rent a car din...

citește mai mult