Cauti inchirieri auto Timisoara

West Rent a Car Timisoara ofera servicii de inchirieri auto si inchirieri masini ieftine cu preturi incepand de la 16 € / zi (TVA + TOATE TAXELE INCLUSE), bazate pe transparenta, calitate si siguranta, oferindu-le clientiilor sai posibilitatea de a inchiria o masina si FARA UN CARD DE CREDIT. Completeaza formularul online si poate gasim solutia de masini de inchiriat Timisoara pentru tine.

Oferim de asemenea posibilitatea de a prelua / preda masina gratuit in Aeroportul Traian Vuia din Timisoara (TSR) „Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara este cel mai important aeroportul din vestul tarii, al treilea ca marime din Romania, din punctul de vedere al traficului de pasageri inregistrat, dupa aeroportul Henri Coanda din Bucuresti (OTP) si aeroportul Avram Iancu din Cluj Napoca (CLJ), cu un trafic de peste 1.000.000 de pasageri pe an”.

Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism din Timisoara sau din aeroport, West Rent a Car este raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate.

masini de inchiriat Timisoara

West Rent a car Timisoara

Clasa Mini

Volkswagen Up sau similar

inchirieri auto Volkswagen Up Timisoara

rezerva acum

Clasa Economy

Dacia Logan sau similar

inchirieri auto Dacia Logan Timisoara

rezerva acum

Clasa Compact

Ford Fiesta sau similar

inchirieri auto Ford Fiesta Timisoara

rezerva acum

Clasa Intermediate

Skoda Rapid sau similar

rent a car Skoda Rapid Timisoara

rezerva acum

Clasa Standard

Skoda Octavia sau similar

inchirieri auto Skoda Octavia Timisoara

rezerva acum

Clasa Full Size

Volkswagen Passat sau similar

inchirieri auto Volkswagen Passat Timisoara

rezerva acum

Recomandarile noastre pentru inchirieri masini Timisoara

inchirieri auto Timisoara

  • Inainte de a face o rezervare, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, si verificati ceea ce este inclus in pretul total.
  • Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta).
  • Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENTIn cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident. sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.
  • Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati.
  • Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la nivel stabilit de combustibil gol, plin, sau la acelasi nivel la care ati inchiriat autoturismul.
  • Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.

Articole relationate

Ultimele articole de pe blog-ul Renteaza.com

Lux

Inchiriaza o masina de Lux Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto de lux. Sistemul nostru online e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto lux clasa suv, break, berlina, 4x4 de la firmele rent a car din...

citește mai mult